Moderator Mumin. Napisano 8 Lipca 2019 #528743 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Wiek: 18 Kontakt: fb, steam, forum pw Staż w CS'a: 8 lat będzie Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: podstawowe, admin na różnych serwerach naszej sieci od ponad dwóch lat. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: tak Ile masz wolnego czasu?: na forum jestem 24/7 Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): aim, wh, sh, trigger, esp, autobh Dlaczego starasz się o to stanowisko?: W godzinach porannych, popołudniowych nie ma komu sprawdzać zgłoszeń, a jako, iż jestem praktycznie całą dobę na forum online, mógłbym się tym zająć. Czasami pomagałem Madzi w ocenie demek, kiedy miała ich trochę więcej, całkiem dobrze mi to wychodziło i stwierdziłem, że pomogę. Zawsze się przydadzą kolejne ręce do pracy. *MiyaGu* i Deus lo Volt dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Lipca 2019 #528747 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Co tu dużo pisać. + ogarnięty + aktywność na forum + potrafi sprawdzać demka i ssy (sama go uczyłam xD) + nie ma z nim problemów + obsługę bansa ogarnął, w sumie nie ma nic trudnego Na tak. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 8 Lipca 2019 #528749 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Zestaw na PW Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 9 Lipca 2019 #528807 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Okres próbny Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 9 Lipca 2019 #528808 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Mumin. i Boski Z Polski dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi