Er0s. Napisano 15 Lipca 2019 #529061 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Nick na serwerze: Er0s.Wiek: 16 lat. (Myślę, że dacie mi więcej.)Znajomość AMXX (0/8): 6Doświadczenie: Gram w counter strike'a mniej więcej 7 lat. Byłem wiele razy adminem, a nawet prowadziłem własny serwer.Staż w CS'a: Tak jak napisałem na górze. Gram w counter stike'a bardzo długo i znam się na rzeczy.SteamID: - (Jeżeli będzie trzeba to pobiorę cs'a na steam, choć będzie to cięzkie bo steam+cs na moim komputerku to może być BUUUUUUM!) EDIT1Link do profilu na banid:Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Er0s./80.72.34.125:27235/Kontakt: TeamSpeak,forum,discord,facebook,messenger itd.Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na admina, ponieważ często przebywam na serwerze oraz często widzę osoby, które zachowują się nieodpowiednio, bądź używają tzw. "Cheatów". Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania pomimo tego iż nie mam spełnionych warunków złożenia podania. Wszystko się nadrobi z czasem, obiecuję. Z poważaniem Er0s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 15 Lipca 2019 #529062 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 + wiek Mały + za gt Ale duży - za brak steam a to w sumie najważniejsze - konto pod podanie :/ Jak kupisz csa 1.6 na steam to będę na tak Er0s. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Sierpnia 2019 #530447 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nie grasz na serwerze. Odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Sierpnia 2019 #530448 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi