pawe?? Napisano 8 Stycznia 2012 Użytkownik #50895 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Moj nicka w grze to Jebaka :P Moje ip to '80.50.126.114' Steama nie mam ale sobie kupie Bana dosta??em dzisaj nie wiem o kt??rej bo to nie ja dosta??em Zpsta??em zbanowany przez admina PeKoUT [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina PeKoUT . [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: +D+I+A+B+E+L+ [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '80.50.126.114' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja dzieki za rozwiazanie ojego bnana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siuj Napisano 8 Stycznia 2012 Użytkownik #50884 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi