FazerPL Napisano 29 Lipca 2019 #529486 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Siemka. Mam duży Problem. Po powrocie z urlopu chcac zagrac w CS dostaje komunikat CMD_MAXBACKUP hit i kick z gry. Probowałem już wszystkiego poprzez ustawienie odpowiednich paramatrow w consoli wlacznie z usunieciem tempdecala.wad. testowalem na pożyczonym cfg od Zretatul. usunałem calego Steama i zainstalowałem wszystko od nowa. Usunalem wszystkie cfg z gry i zagralem na automatycznym. i dalej nic. Czy ktos miał podobnie i wie jak to rozwiazac, ewentualnie zna kogos kto "zęby na tym zjadł" i bedzie wiedzial co jest 5 ? System Win 7 64bit RAM 8 GB Direct x 11 Grafika GF 9500 GT 4 GB Z góry dziekuje za zajecie sie tematem. Pozdro. F@z3r__PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Listopada 2019 #532816 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Grasz na serwerze więc jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Listopada 2019 #532817 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi