Asal1337 Napisano 4 Sierpnia 2019 #529766 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Witam grałem na waszym serwerze cs 1.6 gunxpmod przez dłuugi czas i przychodzę z propozycją zrobienia takiego moda w csgo ponieważ żadnego takowego nie ma w csgo. Na różnych forach znalazłem dużo osób które szukają takiego gunxpmoda pisały , że chodzi im o taki jaki był w 1.6 na Pochylni ale w csgo nie znalazły Co wy na to ? Zainteresowanie było by ogromne Ponczeg :v i Madziaa<3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Popularny post aquax Napisano 4 Sierpnia 2019 #529775 Administrator Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Kiedyś miałem juz prawie że taką paczkę kupić lecz wtedy chcieli za nią za dużo. Dodatkowo sprzedawała ją osoba niekompetentna która w razie bugów nawet by nie poprawiła tego. Zapytam się swojego technika ile by chciał za takie coś. Zamykam ten temat bo jest to dobra propozycja którą będę chciał tak czy siak wprowadzić w życie. Mumin., Asal1337, Madziaa<3 i 2 innych dodali reakcje 5 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2019 #529776 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi