PickO Napisano 4 Sierpnia 2019 #529771 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Witam! Dzisiaj postanowiłem sobie pograć na tym serwerze, gdy mi się wszystko pobrało wyskoczyło mi to: Pomoże ktoś? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Sierpnia 2019 #529777 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 W konsoli masz model/plik, którego Ci brakuje lub jest uszkodzony. Znajdź go i usuń, niech serwer go pobierze na nowo lub niech ktoś inny Ci go wyśle i go wrzuć do odpowiedniego folderu. Podaj ten model tutaj najlepiej. Drugą opcją jest reinstalacja całego cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Listopada 2019 #532814 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Wyjaśnione CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Listopada 2019 #532815 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi