mam bana Napisano 14 Sierpnia 2019 #530393 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 czemu na tym serwie jest taki spierdolony rozrzut ak-47 boże z tego nie da się strzelać fullauto jak nie można było zrobić normalnego recoila ludzie nie da się grać tak samo jest na go modzie ale chuj z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 14 Sierpnia 2019 #530394 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Nie to żeby coś ale dla mnie to nie ma różnicy czy exp czy go mod czy normalne ffa zawsze taki sam mam ;) Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530405 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 2 godziny temu, mam bana napisał: czemu na tym serwie jest taki spierdolony rozrzut ak-47 boże z tego nie da się strzelać fullauto jak nie można było zrobić normalnego recoila ludzie nie da się grać tak samo jest na go modzie ale chuj z nim Rozrzut z AK jest taki sam na wszystkich serwerach, gdziekolwiek nie pójdziesz. Żebyś miał taki rozrzut i odrzut broni jaki Ty byś konkretnie chciał, to by to była ingerencja w pliki silnika gry, a tego nie robi żadna sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam bana Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor #530406 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 nie prawda na innych serwerach można normalnie grac z ak a tu napierdala wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530407 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 11 minut temu, mam bana napisał: nie prawda na innych serwerach można normalnie grac z ak a tu napierdala wszędzie To dziwne, bo ja grając kałachem gdziekolwiek nie pójdę, to mam taki sam rozrzut i odrzut broni, więc moim zdaniem szukasz dziury w całym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam bana Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor #530408 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 dobra chuj z tym bo znowu bana dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Sierpnia 2019 #530410 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Według mnie rozrzut jest taki sam jak wszędzie, a może nawet lepszy. Na gxp przyjemnie się gra kałachem. Nie słyszałam żeby ktoś narzekał. Masz rację, idź sobie bo "znów bana dostaniesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530411 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 22 minuty temu, mam bana napisał: dobra chuj z tym bo znowu bana dostane Skoro tak, to temat można uznać za zamknięty. //CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530412 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi