Luc3kk Napisano 14 Sierpnia 2019 #530401 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Witam , wchodząc na serwer zostałem automatycznie zbanowany przez anty cheat nigdy nie czitowałem i pierwszy raz mam taką sytuację co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530403 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Serwer automatycznie Cię zbanował wykrywając w twoich plikach taki jeden smaczek o nazwie cheat.dll. I przy okazji możesz sobie sam podziękować, ponieważ wszedłeś na serwer w trakcie aktywnego bana za ww. pliczek, przez co został nadany ban permanentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530404 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi