Deus lo Volt Napisano 14 Sierpnia 2019 #530422 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Twój Nick: Mam Aima i WH Godzina i data: Przed sekundą Mapa: cs_nuke go jakoś tak Opis zdarzenia: Co mam pisać wbił pół rundy i ban poleciał gdzie nawet dobrych statystyk nie miałem :D czekam na rozpiskę demka ;)))))) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1060346357' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Sierpnia 2019 #530423 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 @Murzyn ZDR czekam na rozpiskę, w sumie drugą już w przeciągu 24 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Sierpnia 2019 #530430 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi