Tojalolek Napisano 17 Sierpnia 2019 #530599 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Witam. Mam taki problem że mój profil zaatakowały jakieś konta i mi komentują profil jakimiś linkami lub bzdurami. https://imgur.com/CSS4cxz zgłosiłem dane posty jako spam ale nie wiem czy coś było poczynione w tym kierunku.. Ma ktoś jeszcze coś takiego ? Pozdrawiam.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Sierpnia 2019 #530600 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Oni komentują u tych co są najwyżej w tych aktualizacjach statusu i w donatorach. Jesteś najwyżej dlatego piszą do Ciebie xd wcześniej spamowali u Vistera. Staram się na bieżąco usuwać ich wpisy i posty. W ogóle zastanawiam się co ich się tutaj tak namnożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przecinasek, Napisano 18 Sierpnia 2019 #530605 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Madziaa<3 napisał: Oni komentują u tych co są najwyżej w tych aktualizacjach statusu i w donatorach. Jesteś najwyżej dlatego piszą do Ciebie xd wcześniej spamowali u Vistera. Staram się na bieżąco usuwać ich wpisy i posty. W ogóle zastanawiam się co ich się tutaj tak namnożyło. Po prostu się w nim zakochali, a Ty taka aferę z tego robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor #530641 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Przydało by się tym zająć jakieś zabezpieczenie czy coś. Bo daja linki lub kurde o jakieś viagrze piszą ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Sierpnia 2019 #530642 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 11 minut temu, Tojalolek napisał: Przydało by się tym zająć jakieś zabezpieczenie czy coś. Bo daja linki lub kurde o jakieś viagrze piszą ^^ Tak, zdążyliśmy to zauważyć. Niestety nie wiemy na jakich profilach piszą, tym bardziej, że przejrzenie kont ponad 53 tysięcy użytkowników było by piekielnie żmudne i czasochłonne. Generalnie już z Visterem jestem w ciągłym kontakcie w tej sprawie i staramy się zapobiec dalszym tego typu sytuacjom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor #530649 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Na screenie macie parę profili. Na pewno inne są takie same. Jeszcze profil "XazierToola" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Sierpnia 2019 #530654 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Zmieniłem trochę opcji rejestracji i ochronę antyspamową. Zobaczymy czy coś to zmieni. Temat zamykam w razie dalszego syfu będę dalej grzebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 18 Sierpnia 2019 #530655 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi