KOKS Benek Napisano 30 Sierpnia 2019 #531215 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mam pytanie bo dostałem bana i pisze wstaw foty, a żadnych screenshotów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Sierpnia 2019 Donator UB Team #531221 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Podstaw pod wzór, poszukaj dokładniej w folderze cstrike 5 plików o nazwie HalfLife00-04, tu masz pokazane jak to zrobić ---> @Edit Nie widzę Twojego bana w bansie, sprawdź czy możesz wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 30 Sierpnia 2019 Dziewczyna #531248 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi