Madziaa<3 Napisano 2 Września 2019 Dziewczyna #531324 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Kiedy po raz ostatni byłeś naprawdę szczęśliwy? Czym było to spowodowane? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 2 Września 2019 Donator UB Team #531326 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jestem szczęśliwy przez ostatnie 3 dni, pogodziłem się z osobą, którą kocham Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Września 2019 Użytkownik #531328 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Chyba w poprzednim tygodniu będąc w Aqua Parku. Pierwszy raz od roku wybrałem się tam z bratem i braćmi ciotecznymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 2 Września 2019 #531338 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Niedawno spełniłam swoje malusie marzenie i ogarnęła mnie szaleńcza radość ale nie potrzebuję do tego specjalnego powodu bo z wyjątkowymi ludźmi łatwo być szczęśliwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 2 Września 2019 #531339 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Kiedy byłem trzeźwy i zdałem sobie sprawę że, to nie może dłużej trwać xD Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi