Moderator Mumin. Napisano 5 Września 2019 Donator UB Team #531418 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Witam, mam taki problem, że nie mogę ruszać celownikiem w GTA 3, w ogóle jak ruszam myszką to nic się nie dzieje, ale za to przyciski myszy działają. Wie ktoś jak to naprawić? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 6 Września 2019 Użytkownik #531447 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2019 Nigdy nie grałem w GTA III, ale miałem taką samą sytuację w GTA SA, ale już nie pamiętam jak ją rozwiązałem. Spróbuj tego co piszą tutaj: https://forum.dobreprogramy.pl/t/myszka-nie-dziala-w-gta-san-andreas/177358/19 Tak, wiem... To są inne wersje gry, ale rozwiązanie może być takie same/podobne. Oczywiście popatrz czy w ustawieniach masz ustawione Keyboard + mouse Spróbuj podpiąć myszkę pod inne gniazdo USB. Jeśli problem był nadal to pisz na steamie albo oznaczaj mnie tutaj, to spróbuję sobie przypomnieć jak to rozwiązałem. Bo rozumiem, że możesz normalnie ruszać myszką w menu? Jeśli tak, to jest to ten sam błąd Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Września 2019 Donator UB Team Autor #531449 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2019 Dobra, zmieniłem rozdzielczość na największą i już działa normalnie, ale dziękuję za pomoc Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi