Madziaa<3 Napisano 11 Września 2019 Dziewczyna #531575 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Właśnie dowiadujesz się, że zostaniesz rodzicem. Jak reagujesz i dlaczego właśnie tak? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Września 2019 Donator UB Team #531576 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Pewnie na początku jestem wystraszony zaistniałą sytuacją... w końcu mam dopiero 18 lat, później jedynie radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 12 Września 2019 #531578 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Panika :| Nie dojrzałam jeszcze do bycia mamą i nie chce mieć dzieckuff. Potem pewnie milion myśli na minutę: co teraz, jak to będzie, jakie mam opcje, jak bardzo zmieni się moje życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 12 Września 2019 Użytkownik #531579 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Zastanawiam się jak, z kim i jak bardzo ktoś mnie naćpał, a przede wszystkim kto chciałby ze mną mieć dziecko? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 12 Września 2019 #531591 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ja tam bym się cieszył z tego powodu ,jak bym miał zostać ojcem ale zależy jak by odebrała pleć przeciwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 12 Września 2019 Dziewczyna Autor #531592 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Biorę kija baseball'owego i tluke się nim w brzuch aż gowniak wyleci i zajebiscie, Elo Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 12 Września 2019 #531593 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2019 A tak na poważnie to w pierwszym momencie na pewno szok. W końcu życie, które sobie wyobrażałem będzie wyglądało znacznie inaczej za sprawą malucha. Reszta to już kwestia motywacji i zbierania ojcowskiego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi