Madziaa<3 Napisano 27 Września 2019 Dziewczyna #531878 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Czy w Twoim życiu zdarzyło się coś, co Cię zmieniło? Zmieniło Cię na gorsze czy na lepsze? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 28 Września 2019 #531882 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Na gorzej, prawie codziennie szkola do 16:35, jak tak można :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Września 2019 Użytkownik #531883 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Chodząc do tej samej klasy od przedszkola do gimnazjum, niektóre osoby swoim zachowaniem wręcz mnie zmusiły bym był bardziej szczery, otwarty i miał na niektórym wyje*ane. Sam nie wiem czy to zmiana na lepsze czy na gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 28 Września 2019 #531885 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Każda chwila w życiu w jakimś stopniu nas zmienia i kształtuje. Parę sytuacji sprawiło, że jestem zamknięta, nieufna i niepewna swojej wartości ale wcześniej żyłam w różowym bąbelku, gdzie cały świat był idealny... więc to chyba zmiana na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 28 Września 2019 #531887 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Technikum. Czasami się zastanawiam jak wyglądałoby moje życie, mój charakter i w ogóle cały ja gdybym nie spotkał kilku osób z tamtego okresu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi