Skocz do zawartości

Podanie na Adminke

KILLERKA

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze:  K I L L E R K A 
Znajomość AMXX (0/8): 2
Doświadczenie: Jeżeli chodzi o doświadczenia nie mam jeszcze nie miałam okazji być adminką ale wiadomo nikt od razu nie miał doświadczenia 
Staż w CS'a: 6 LAT
SteamID: STEAM_0:0:446522576
Link do profilu na banid:https://banid.pl/kto?to=0:0:442918121
Link do profilu na GameTracker:https://www.gametracker.com/player/K I L L E R K A/80.72.34.125:27235/
Kontakt: steam / forum
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:po chciałabym pomagać adminom na serwerze by nie było czitowania jak i była kultura nawet jak nie ma admina zawsze starałam się sprawdzić jak widziałam że odpalony potem zgłodzałam go adminowi na steam oraz próbowałam utrzymać kulturę na serwerze myślę że tyle wystarczy 

• Moderator

- gt, 4 dni przegrane

+ steam 

+/- amx i doświadczenie

To "Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?" takie trochę mało zrozumiałe xD

- wiek wątpliwy patrząc na sposób pisania 

Pograj trochę i złóż podanie za tydzień - na nie

Ja również pozostanę na nie.

-GT takie sobie, mogłoby być lepsze zanim napisałaś podanie

+Steam

+wiek (choć mam wątpliwości)

-Doświadczenie, ale fakt, każdy startował od zera

-Kolejny minus będzie zdecydowanie bardziej rozbudowany, ponieważ w uzasadnieniu swojej kandydatury piszesz o chęci pilnowania kultury na serwerze. Tutaj jednak muszę dać Ci mocnego prztyczka w nos, ponieważ po dzisiejszej kłótni z innym moderatorem na czatboxie pokazałaś jedynie, że sama nią nie grzeszysz, bardzo łatwo Ciebie sprowokować i nie umiesz trzymać nerwów na wodzy. U przyszłego jak i już sprawującego admina jest to cecha niepożądana, ze względu na to, że może zacząć wykorzystywać amx dla własnych, bliżej nieokreślonych korzyści.

-sposób pisania bardzo bije w oczy, ja jako moderator nie będę co 5 minut poprawiać twoich postów wstawiając przecinki, poprawiając pisownię i składnię zdania, tylko po to, żeby inni użytkownicy mogli poniekąd domyślić się lub zrozumieć co masz na myśli.

Myślę, że powyższa argumentacja skłoni Cię trochę do myślenia i panowania nad emocjami.

PS.: Następna taka jazda na czatboxie jak dzisiejsza (10.10.2019) zakończy się blokadą możliwości pisania na nim na 24h.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...