mlodyrastafari Napisano 17 Października 2019 #532346 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Dlaczego mam bana na czat bo co bo dziad moderator ma ból dupska bo pudzian wykładał mi płytki przed chąta? Ludzie zrozumcie mnie Ponczeg :v i Rey dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Października 2019 #532349 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Twoje zachowanie delikatnie mówiąc jest nieodpowiednie na czatboxie, dlatego została nałożona blokada. Nikt nie ma "bólu dupska" o twoje bajki, a o nietaktowne zachowanie w stosunku do innych użytkowników. //CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Października 2019 #532350 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi