..... Napisano 19 Października 2019 #532408 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Nick na serwerze: ǤӠԞꝖꞤWiek: 16Znajomość SM (0/8) : 6Doświadczenie: Byłem adminem na 1 serwerzeSteamID:STEAM_1:0:454447592Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/id/G3K0N/Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/g3k0n/Kontakt: Discord, SteamDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ ostatnio na [Only Mirage] brakuje adminów a ja jestem dosyć często aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierek Napisano 19 Października 2019 #532409 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2019 JESTEM NA TAK - SPK MORDA - NIE WYZYWA - BYWA CZESTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wecz Napisano 19 Października 2019 #532410 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Nie -Rzadko co cie widzialem -GT (Nie potrafisz dac swojego GameTraka z serwera) -Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ ostatnio na [Only Mirage] brakuje adminów a ja jestem dosyć często aktywny az mi sie chce żgać jak na to patrze (Twoi Koledzy prawie to samo napisalo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 20 Października 2019 Autor #532429 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2019 15 godzin temu, Wecz napisał: Nie -Rzadko co cie widzialem -GT (Nie potrafisz dac swojego GameTraka z serwera) -Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ ostatnio na [Only Mirage] brakuje adminów a ja jestem dosyć często aktywny az mi sie chce żgać jak na to patrze (Twoi Koledzy prawie to samo napisalo) Napisałem że jest teraz mało adminów, ponieważ to prawda a na serwerze bywam często nie zawsze wtedy kiedy ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyrastafari Napisano 20 Października 2019 #532430 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Na nie -Dałem 3zł na piwo i nie oddał -wiek -dojrzałość emocjonalna psychiczna -gekon tto zwierze a nie człowiek -nie umiesz wyprowadzić pijanych ludzi z serwera bez awantury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 20 Października 2019 Autor #532439 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2019 4 godziny temu, mlodyrastafari napisał: Na nie -Dałem 3zł na piwo i nie oddał -wiek -dojrzałość emocjonalna psychiczna -gekon tto zwierze a nie człowiek -nie umiesz wyprowadzić pijanych ludzi z serwera bez awantury! To mają być argumenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Października 2019 #532495 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Zapraszam na STEAM. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Października 2019 #532496 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi