tomaka Napisano 21 Października 2019 Admin GunXpMod #532456 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2019 a moja propozycja jest taka :):) zbliza sie zima i moze by tak dorzucic duscika zime??:):) co sadzicie? oczywiscie blizej swiat mozna by jeszcze jakies czapeczki dodac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiekielnaKura Napisano 21 Października 2019 #532457 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Ja jestem za,kiedyś pamiętam grałem z takim modem i mi sie spodobalo tak jak innym graczą, coś nowego zawsze się przyda na jakiś okres świąt,wtedy ludzie mają wiecej czasu i też by przyciągneło graczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Tazor- Napisano 21 Października 2019 #532462 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2019 jestem na tak spoko pomysł ale trochę ciulowo po jak przykucniesz gdzieś to będzie czapkę widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 24 Października 2019 Admin GunXpMod Autor #532521 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Moze ktos jeszcze sie wypowie za lub przeciw ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Października 2019 Dziewczyna UB Team #532537 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Jestem absolutnie za. Zimowe mapki, czapeczki i ewentualnie stroje mikołajowe na pewno urozmaicą grę. Proponowałabym przy okazji dodać na każde serwery, nie tylko go mod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Października 2019 #532556 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Będziemy działać w grudniu. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Października 2019 #532557 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi