FazerPL Napisano 26 Października 2019 #532596 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Nick na serwerze: F@z3r__PL Wiek: 35 lat Znajomość AMXX (0/8): 4 < jak sobie wszystko przypomnę to myślę ze mocna 7> Doświadczenie: Własny serwer jeszcze za czasów Cs-a 1.3. Admin na nieistniejacych juz serwerach takich jak m.in. KDI u Majki w KRK , Lub Cafejka w Podworcu. Staż w CS'a: od 2002r SteamID: STEAM_0:0:1560399 Link do profilu na banid: https://banid.pl/kto?to=0:0:1560399 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/F%40z3r__PL/145.239.237.108:27385/ Kontakt: https://www.facebook.com/adrian.nieznane.10 Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram już prawie rok u Was i jestem w miarę czasu aktywnym graczem. Kilku Adminów sugerowało żebym złożył podanie na Admina bo ich brakuje a zawsze się to przydaje. Zwłaszcza że grywam późnymi porami i trafiają się osoby które łamią regulamin perfidnie. Nie będę pisał że chce ganiać cheaterów bo to oczywiste. Mam na uwadze dobro grających tutaj Ludzi żeby im się miło spędzało czas na serwerze i chcieli tu jeszcze wrócić. Pozytywne rozpatrzenie prośby będzie mile Widziane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipYT Napisano 26 Października 2019 #532598 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2019 +wiek +steamid +staż +-amx -banid -GT -Kontakt +Dlaczego mamy cie wziaść Jestem na WIELKIE TAK FazerPL dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 27 Października 2019 #532617 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Znam typa od dłuższego czasu na serwerze, więc można brać śmiało. Wymagania spełnia w 100%, pomijając braki w podaniu (GT i banid). na tak. FazerPL dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post Aragorn Napisano 27 Października 2019 #532623 Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Ode mnie w sumie jedno ALE ;) Uważa, że to jest niemożliwe, że tak strzelam i trafiam, i na pewno jestem spalony, i dawno powinienem dostać bana :D Mroźny, L@M@NeR, FazerPL i 2 innych dodali reakcje 1 4 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 30 Października 2019 Autor #532678 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Podanie poprawione wiec myślę ze będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Października 2019 #532702 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Zapraszam na STEAM. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Października 2019 #532703 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi