Madziaa<3 Napisano 27 Października 2019 Dziewczyna #532627 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Przeszkadza Ci robienie rzeczy, z których nie masz żadnych korzyści? Czy raczej wolisz robić rzeczy, z których coś masz i nie wstydzisz się tego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Października 2019 Użytkownik #532629 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Robię rzeczy, z których ja mam korzyści, moi najbliżsi albo ktoś kogo lubię. Nie przeszkadza mi to, że nie robie rzeczy z korzyścią dla siebie, ważne, że robie to dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumin. Napisano 28 Października 2019 Bywalec Premium #532630 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Samo to, że istnieje nie ma dla nikogo korzyści, dlatego robię to, na co mam ochotę, bez względu na to czy będę coś z tego miał czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 28 Października 2019 #532633 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Jestem zdania, że dobro wraca i nie mam problemu z robieniem czegoś bezinteresownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi