Madziaa<3 Napisano 27 Października 2019 Dziewczyna #532627 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Przeszkadza Ci robienie rzeczy, z których nie masz żadnych korzyści? Czy raczej wolisz robić rzeczy, z których coś masz i nie wstydzisz się tego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Października 2019 Użytkownik #532629 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Robię rzeczy, z których ja mam korzyści, moi najbliżsi albo ktoś kogo lubię. Nie przeszkadza mi to, że nie robie rzeczy z korzyścią dla siebie, ważne, że robie to dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Października 2019 Donator UB Team #532630 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Samo to, że istnieje nie ma dla nikogo korzyści, dlatego robię to, na co mam ochotę, bez względu na to czy będę coś z tego miał czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 28 Października 2019 #532633 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Jestem zdania, że dobro wraca i nie mam problemu z robieniem czegoś bezinteresownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi