Madziaa<3 Napisano 28 Października 2019 Dziewczyna #532651 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Chciałbyś być sławny? W jaki sposób? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slade Napisano 29 Października 2019 #532654 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Ja tam jestem strażakiem, pomagam innym a mnie nawet nie znają, wiec ta sława to w sumie niepotrzebna. Ale gdybym miał wybrać w jaki sposób to powiedziałbym, że prowadząc kariere w UFC ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 29 Października 2019 Użytkownik #532655 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Z jednej strony tak z drugiej nie. Z jednej fajnie być sławnym itp z drugiej nie, bo sława może ograniczać życie prywatne i gdzie nie wyjde to będę zaczepiany przez grupę ludzi itp itd Slade dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyrastafari Napisano 29 Października 2019 #532659 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Nie jest to dla sławy, bo już jestem sławny Nie jest to dla słabych, bo to nie te czasy Nie masz dla mnie cashu - nie zawracaj mi gitary Jadę se załatwiać sprawy elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Października 2019 Donator UB Team #532661 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Chciałbym być sławny, tylko że po śmierci, żeby się o mnie w szkolach uczyli ? Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi