Slade Napisano 29 Października 2019 #532657 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Witam wszystkich. Mam na imię Kuba, na serwerze grałem pod dwoma nickami, obecnie Slade, a wcześniej Al Sahir. Mam 19 lat, jestem strażakiem OSP, pózniej planuje iść do PSP. Zajmuje się wieloma rzeczami :D lubie grać w gry, uprawiam różne sporty, siłownia kalistenika i wiele innych, Moim hobby jest sport, łucznictwo, motoryzacja, motocykle no i oczywiście straż. Uwielbiam również militaria jak i chodzenie na strzelnice żeby trochę postrzelać Uwielbiam rowniez sporty walki Co wiecej? w sumie nie ma nic wiecej ciekawego co moglym napisać. Człowiek jak każdy inny :D Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 29 Października 2019 #532658 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Siemaneczko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Października 2019 #532660 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 30 Października 2019 #532664 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noswer Napisano 1 Listopada 2019 #532711 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Listopada 2019 #533177 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi