PosyP Napisano 3 Listopada 2019 #532882 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Nick: PosyP Wiek: 24 Znajomość SM (0/8) : sm_admin Doświadczenie: 7 SteamID: STEAM_0:0:103024182 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/posyp/ Kontakt: steam,discord,ts Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem stałym bywalcem , na serwerze bywam dziennie po 3,4h, i chciałbym żeby ten serwer był godny uwagi bo jest naprawne fajny i szkoda by było żeby jacyś cziterzy go zepsuli, myśle że będę dobrym adminem :)) , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Listopada 2019 #532883 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 To samo co poprzednik - znajomość? - doświadczenie 7, o co chodzi? - niepełny wzór - brak linku do GT Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PosyP Napisano 3 Listopada 2019 Autor #532884 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 przepraszam , wzór jaki vister podał jest błedny czy jak ? , nie rozumiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slade Napisano 3 Listopada 2019 #532894 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Zedytuj post, podaj link do GT bo brakuje tego w podaniu, i bardziej sprecyzuje doświadczenie oraz znajomość SB Póki co jestem neutralny, choć przyznam, bardzo często go widuje, aczkolwiek popraw pierw podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierek Napisano 4 Listopada 2019 #532925 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Jeeeestem na TAK: - Kozaaak Mordeczka - Wiek - Można Pogadać - Często Gra na Serwerze Pozdraawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guedey Napisano 11 Listopada 2019 #533106 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Na tak Wiek+ Gt + Jest często na serwerze Czasami sie denerwuje ale gracze sie z tego smieja Miły da sie pogadac Mysle ze mozna dac mu szanse Pozdrawiam Bo*D^Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2019 #533147 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Przyjął bym Cie na admina tylko jest jeden problem. Masz u mnie nałożoną blokadę przez co nie mogę tego zrobić. Powodów może być kilka obrażanie/reklamowanie/wysyłanie wirusów nie wiem dokładnie co to było, jednak nie mogę tego zmienić. CL/ Deus lo Volt dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2019 #533148 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi