Oliwierek Napisano 5 Listopada 2019 #532953 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Według mnie fajnym pomysłem jest dodanie komend aby powiadomić admina lub komendy typu !votekick. Polepszyło by to grę osobom na serwerze, gdy jest cheater a nie ma admina Pozdraaawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 5 Listopada 2019 #532955 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Prędzej komendy powiadamiającej adminów o cheaterach na serwerze ;) , ponieważ według mnie !votekick lub !voteban były by naduzywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierek Napisano 5 Listopada 2019 Autor #532956 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 wsm to tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Listopada 2019 #532958 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 A więc tak: Komenda !votekick jak i !voteban są o tyle dobre, że jak większość graczy zagłosuje za pomocą tej komendy to banuje "cheatera" albo go wywala z serwera, ale oczywiście jest minus - Jak nagle najdzie cię skill i będzie ci wszystko siadać to tak samo gracze zagłosują na ciebie, bo będą myśleli, że cheatujesz i dostaniesz bana albo kicka. Są plusy i minusy, ale skoro jest tak dużo cheaterów na serwerze to można dodać taką opcję, przynajmniej na czas testów, by sprawdzić czy będzie się dobrze sprawować. Komenda powiadamiająca admina o tym, że na serwie jest cheater? Tak średnio to brzmi, bo po co wołać admina? Chodzi mi o to, że jakby miał czas i chęci to by ciągle przebywał na serwerze. A od takich spraw po prostu dodajecie admina do znajomych na steamie i piszecie mu na pv jak jest jakiś cheater. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierek Napisano 5 Listopada 2019 Autor #532960 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 18 minut temu, Reyuś napisał: A więc tak: Komenda !votekick jak i !voteban są o tyle dobre, że jak większość graczy zagłosuje za pomocą tej komendy to banuje "cheatera" albo go wywala z serwera, ale oczywiście jest minus - Jak nagle najdzie cię skill i będzie ci wszystko siadać to tak samo gracze zagłosują na ciebie, bo będą myśleli, że cheatujesz i dostaniesz bana albo kicka. Są plusy i minusy, ale skoro jest tak dużo cheaterów na serwerze to można dodać taką opcję, przynajmniej na czas testów, by sprawdzić czy będzie się dobrze sprawować. Komenda powiadamiająca admina o tym, że na serwie jest cheater? Tak średnio to brzmi, bo po co wołać admina? Chodzi mi o to, że jakby miał czas i chęci to by ciągle przebywał na serwerze. A od takich spraw po prostu dodajecie admina do znajomych na steamie i piszecie mu na pv jak jest jakiś cheater. Pozdrawiam Pozdrawiam Również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFL Napisano 24 Listopada 2019 #533375 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Moim zdaniem słaby pomysł ponieważ komendy te mogłyby utrudniać grę normalnym Osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536804 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi