Madziaa<3 Napisano 5 Listopada 2019 Dziewczyna #532966 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Jakie opowieści w dzieciństwie Cię przerażały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Listopada 2019 Donator UB Team #532967 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Najbardziej to chyba takie, w których ktoś ginal, albo były jakieś choroby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 6 Listopada 2019 Użytkownik #532968 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Opowieści typu creepy pasty i może nie przerażały, ale jak byłem mały to brat mówił, że sobie coś zrobi jak np nie oddam mu swojego batona... Tak mną manipulował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 6 Listopada 2019 #532971 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Gdy byłam niegrzeczna i mama mnie straszyła 'Bo przyjdzie Pan i Cię weźmie' ? Opowieści rodzeństwa typu 'szedłem gdzieś po ciemku i nagle widzę oczy w lesie'. Jak byłam mała bardzo mnie przerażały te oczy- wyobraźnia robi swoje :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Listopada 2019 #532973 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Opowieści dziwnej treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyrastafari Napisano 6 Listopada 2019 #532974 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Chuj cie to obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi