mlodyrastafari Napisano 11 Listopada 2019 #533083 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Dajcie mi kurwa wkońcu unbana na tym czacie!!!!! Wszystko wina admina! Boli was to ze rychu peja zarabia legalnie a jong igi sprzedaje ziolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 11 Listopada 2019 #533084 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 I Ty myślisz, że takim postem wniesiesz chociażby małą cegiełkę do tego, żeby dostać ub? Chyba Cię pojebało. Ponczeg :v, Mumin. i Deus lo Volt dodali reakcje 2 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 11 Listopada 2019 #533096 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Takim postem pokazujesz tylko i wyłącznie tyle, że pomimo 3 ostrzeżeń na forum i blokady na czatboxie, dalej nie potrafisz się zachować wśród ludzi. Z mojej strony uważam, że odblokowanie Ci czatu jest ogromnym błędem i nie możesz na mnie liczyć w tej kwestii, poza tym myślę, że pozostali moderatorzy myślą tak samo. Decyzję co do tej kwestii pozostawiam osobom wyżej postawionym na tym forum niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyrastafari Napisano 11 Listopada 2019 Autor #533103 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 17 godzin temu, Helmut Hoffman napisał: I Ty myślisz, że takim postem wniesiesz chociażby małą cegiełkę do tego, żeby dostać ub? Chyba Cię pojebało. Pojebało to ciebie kurwo manlecie 6 godzin temu, GandalfSzary napisał: Takim postem pokazujesz tylko i wyłącznie tyle, że pomimo 3 ostrzeżeń na forum i blokady na czatboxie, dalej nie potrafisz się zachować wśród ludzi. Z mojej strony uważam, że odblokowanie Ci czatu jest ogromnym błędem i nie możesz na mnie liczyć w tej kwestii, poza tym myślę, że pozostali moderatorzy myślą tak samo. Decyzję co do tej kwestii pozostawiam osobom wyżej postawionym na tym forum niż ja. Dobra dziadzie dawaj ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 12 Listopada 2019 #533111 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 @mlodyrastafari Mocno Cię tatuś bił/je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Listopada 2019 #533113 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Widać nikt nie chce Ci dać ub i wcale się nie dziwię. Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Listopada 2019 #533114 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi