Fourtwenty Napisano 12 Grudnia 2019 #533723 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Kolejna jest pochylnia , Ale na was to wleci tak jak majty w dupe , Tylko bardziej zapoznam zeby wiedziec kto jest serverowa krulowa wibratorów , I serwerowym panem bestia z parciem na szklo i sianko Przedsmak TrAILER Ale Tazor ta dziewica csowa, do udaje hitmana po ciagnieciu tatko wacka kazdgeo rana , w szaty admina ubrana , zwykla rura do dymania Potym jak dostaje w pzide kopy wlatuje imunitet i robi screenshoty , z zawisci suka pierdolona w komendach nie przebiera juz krzywa afera byle sie pozbyc kogos z servera Pochylnia.pl to kurestwo wsród serveró , Pon ciaglym atakiem inwazji , pseudo administracji z gimbazjii banda cweli bez mutacjii ,co szukaja dymów akcjii , zamiast gwiazdki mikolaja macie dissy ssanie jaja dzis otwieram wrota akcjii dokonuje anihiliacjii , analne pieszczoty , doznaje wariacjii , wpycham chuja w dupe administracjiii wjezdza zwidek mów mi klopoty na deagleshot Graja same boty Csowiczow oldów stara gwardia wkurwionych graczy armia Exo wkurwiles graczy tylu ze ci dojebia w krakowskim stylu tutaj dgl slaba bron wiesz jak sie fajnie strzela ci w skron ? festom nie podawana dlon tobie tez wity nikt nie poda bo zgrywasz fescie csowego goda przyjdzie czas i pora na bolesne krecenie wora to nie hity ewy farnej twoje szanse bocie marne prawda pecie jest tu taka masz rokowania pacjenta raka ale draka pekla sraka wypnij zadek na bardachu jade z toba turbo parchu wkurwiasz mnie z tym podejsciem afiszujesz sie tu fescie a historie znam o spoleczniku co dostal w pizde w spozywczaku. moge cie z disowac alfabetem morsa ty jedyne co rozumiesz to jebana forsa Pisane na szybko bez generatora wiec mozez mi gosciu possac wora kazdy kazdemu robi pod góre kazdy kazdemu chce zajsc za skure wyjebane kazdy ma w kulture kiedys razem bylismy jednym murem mija rok za rokiem boty i kurestwo tutaj urokiem biegaja na vermilonie, modifikowane bronie Zwidek na bicie kat morderca Dedust2 rapy prosto z serca administracji szefowania oto sa skutki kiedys graly tlumy dzisiaj sa pustki postawiony pustostan z pelnym zwarciem ktos zlapal na hajs parcie. Zong elo Muka do 3 razy sztuka kolejna fikcja 2 miesieczna edycja Kiedy na paypalu zródelko wysycha juz DSK NIE cieszy sie micha 2 tygodnie chujowej reklamy w lutym sie znowu tutaj spotkamy otworza sie bramy nowego go moda super vipi i skile za hajs doda I zatacza sie kolo kreci sie maszyna donejty i transfery cziterów przyczyna Nie jestem csowym inwalida gdzie Ide ja tam ludzie ida nie jestem tez kurwa kaleka krowe sie trzyma poki daje mleko chcesz miec gwarancje jak sie dorobic. cziterskich adminów trzeba sie pozbyc Dodaj wargoda i przestan pierdolic sluchaj sie zwidka i zacznij cos robic bo uwierz mi ziomek to nie pewszy raz nadejie czas slowa pojda w las zmarnowany czas zmarnowane poswiecenia nasz piekny team nic nie docenia wszystko od niechcenia postawil w chuj niech trzesie sie ziemia chcesz zarobic ? To zacznij cos robic wez ta rade gleboko do siebie bo serio ktos ci na kwadrat sie wjebie a tak ogólnie to ebe ebe bo mnie ten server szczerze jebie zaslepil cie hajs nie dajesz rady uwazaj inni pujda w moje slady znajdziemy swoja oaze spokoju bez botów aimbotów i calego gnoju. a tobie zostanie moze 20 online, sprzedaj serverownie i kup se kombajn bo chciales na siano swoich Kosic nadejdzie chwila ze bedzieswz nas prosic na smiesznym forum wabic postami zasmiecac skrzynke falszywymi obietnicami mydla nam oczy za pomoca fikcjii spartanie powstali , armia opozycji przeciwku Dglshotowi przeciwko kurestwo uliczni wojownicy Zwidka braterstwo dzisiaj mamy miano "serverowa patola" plynie w nas krew batalionu parasola cala polska scena csowa do wora Deagleshot.eu tym rapem chowa wy nam nic my wam z wielkim darem z obita pizda wjezdzacie na harem .Pozdrawiam zwidek Sorry za literówki , pisane na szybko na kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fourtwenty Napisano 12 Grudnia 2019 Autor #533724 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Nicki znanych graczy i osob z serverowni prosze pisac pod tematem Prosze nie zapomniec o takich info jak Nick admina-znanej osoby z forum czym zawinili czym sie zasluzyli Afery,wpadki amdinistracjii adminów(bardzo istotnie jesli maja vaca na steam lub dali sie zlapac na czitowaniu , lub sa chodzacymi zlotówami etc) Zapraszam do komentowania :D tez bardzo wazne sa dobre i zle zalety serverówni , Diss musi byc mocny , z mocnym slwonicwtiem , ma byc na faktach , Ma dupczyc tych o ktorych diss jest , a sluchajacy ma byc tym duczpacym, Administracja po przeczytaniu dissa zazwyczaj blokuje temat etc , jest to oznaka slabosci. Moze i jestes dobry w csja jak pasha ale potym disie wyjebiesz NA ORBITE nASA Pamietaj , nie jest najwazniejasza kasa, zawsze trzymana klasa, mozna tez ladnie wygladac w dresie , chuj cie to obchodzi jak sie zwidek na bicie niesie , strzez sie i modl bys byl tylko sluchaczem , pekncie ci dupsko jesli jestes graczme i grasz meczyk o przetrwanie liryczne , bo te pociski sa ciezkie fizycznie , Lirycznie nie do przebicia piszac te rapy oddalem polowe zycia , Wiec z disu tego jestem zadowolony i otwarcie powiem jebac administracyjne szony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Grudnia 2019 #533725 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi