Skocz do zawartości

Odwołanie od bana Jaron

Jaron

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Jaron
Godzina, data zdarzenia:  14.12.2019  15:16:29

Mapa: (de_cache2x2_GO)
Opis zdarzenia:  Grałem se , heady strzelałem i dostałem bana z powodem "Wallhack"
STEAM_ID / IP:  'STEAM_0:1:162140525'   

gram w ta gre pare ładnych lat, nie jestem nooobkiem w ta giereczke komputerowa, wrocilem sobie po jakimś czasie, znalazlem ciekawy serwer i na nim grałem

wbilem juz ak47, wiec troszke czasu zmarnowalem, dlatego sie odwoluje  , uwierzcie po tylu niesłusznych banach nie chce sie zakładać kont na forum i sie odwoływać ;p

Proszę admina F@z3r__PL o rozpisanie demka 

Witam. 

https://gofile.io/?c=4MoaDq

Wrzucam swoje demko nie serwerowe bo na nim lepiej widac.  polecam oglądnąć w zwolnionym tempie.

16.18 - 16.21 pomimo iż widzi przeciwnika z lewej strony wali przez swojego na sciane po czym po chwili wynurza sie przeciwnik. skad niby wiedział. ?

18.40 - 18.44 idealnie sledzi lewą sciane. perfekcyjny zeskok, jedna kula i hs. przypadek . ? 

19.15 - 19.16 Perfekcyjny HS ? tego na słuch sie nie ustawi.

Było by na tyle ile udało mi się wyłapac. 2/3 killi to same HS . Na taką ilość graczy obecnych w tym momencie na mapie ciezko jest ze sluchu tak walic, tymbardziej ze są VIPy na serwie i chodzą bezszelestnie. 

Poza tym http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:162140525 też daje do myślenia. Tłumaczenie że brat, siostra, czy tam ktokolwiek inny wyłapał bana to nie ma sensu. Skoro raz złapany na cheatach to znaczy ze ma do tego predyspozycje. 

Dziekuję za uwage. Pzdrawiam.

F@z3r__PL

16.18 - 16-21 -  Zwykły przypadek, pomyliłem swojego Teammate'a  z  enemy, a że chłop wyszedł z main'a to zwykły zbieg okoliczności. Nie widzę w tym nic podejrzanego.

18.40 - 18.44 - Nie wiem, gdzie ty widzisz "śledzenie ściany" XD Wcelowałem się w pozycje gdzie jest biała na midzie na wypadek, gdyby enemy wychylił własnie z tej strony. Nie patrzyłem tylko w jedną pozycję, ale także szybkimi ruchami myszki sprawdzałem connector. Headshot po zeskoku był przypadkiem, headshot jak headshot. Nie jestem graczem który celuje w nogi.

19.15 - 19.16 - Mordko normalny head. Za co banowałeś? Za wallhacka czy aimbota? Dałeś bana WH, a z tego co widzę rozpisujesz Aimbota xD Jak nie znasz się na czitach i nie potrafisz rozróżnić to dawaj ssy, a nie bawisz się w "rozpisywanie" demek. Naprawdę szkoda mi komentować to co rozpisałeś, no ale cóż trzeba się ustosunkować i odwołać od niesłusznego bana :P

Byłem Administratorem na pewnej serwerowni, należałem do UBT, odwołuję się bo chcę mieć czysta kartotekę :D Nie chce mieć niesłusznych banów, żeby spaść z rangi na którą ciężko pracowałem.

Wspominasz tutaj o nałożonej blokadzie Vac, która jest założona na konto CS GO. Tak jak podczas rozmowy z tobą tłumaczyłem, że brat zvacował konto, nikt w to nie musi wierzyć i było to 1029 dni temu. I nie rozpisujesz CS GO tylko 1.6. Nawet jeśli ja bym zvacował konto to ludzie się zmieniają mój drogi :)

Gram w tą grę wiele lat, poczynając od Cs'a NS do Cs'a steamowego. Na nonsteamie mam wiele godzin przegranych jak i na steamie. Mam za sobą lata doświadczeń. Zresztą jakbym był cziterem to bym się nie odwoływał tylko poszedł czitować gdzieś indziej, serwów jest sporo.

Proszę kogoś z góry o sprawdzenie demka, bo moim zdaniem to nie są dowody. 

Mam nadzieje, że sprawą zostanie rozstrzygnięta sprawiedliwie. Z góry pozdrawiam.

@FazerPL szczerze mówiąc nie wiem co tutaj rozpisujesz. Obejrzałem demo i generalnie nie widzę tutaj nic do czego można byłoby się przyczepić. Na serwerze nie było aż tylu ludzi, żeby można było komfortowo grać na słuch. @Madziaa<3, @L@M@NeR zerknijcie w wolnej chwili.

PS. @FazerPL zainwestuj w troszeczkę lepsze słuchawki ;)

• Dziewczyna

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...