Madziaa<3 Napisano 15 Grudnia 2019 Dziewczyna #533813 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dlaczego nie jesteśmy odważni tak, jak w swoich myślach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2019 #533814 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 ta weź jaki ja sen dziś miałem, 4 kanapki sobie zrobiłem nie pamietam z czym ale do szkoły, budzę się wiesz co czuje .. nie spełniony jestem że do szkoły nie mogę już iść i głód czuje. Byłem odważny, zrobiłem sobie kanapki xD #Historia_prawdziwa_xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 16 Grudnia 2019 Użytkownik #533817 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Boimy się reakcji ludzi i tego jak będą na nas patrzeć po "odważnej" sytuacji. W myślach myślimy tylko o sytuacjach tymczasowych, a nie na dłuższą metę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 16 Grudnia 2019 #533818 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 W głowie jesteśmy bezpieczni, bo nikt nie umie czytać w myślach. Możemy koloryzować i stworzyć obraz siebie niezgodny z prawdą, taki jaki chcielibyśmy żeby był, wszystko przychodzi łatwo. To trochę jak z anonimowością w internecie- ludzie piszą okropne rzeczy, kozaczą są niewiadomo kim, póki są anonimowi. W rzeczywistości, kiedy dochodzą ludzie i ich reakcje, już nie jest się takim dzielnym. Tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi