saiken Napisano 22 Grudnia 2019 #533943 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Witam, zauwżyłem błąd który wygląda bardzo nie estetycznie. (Plik załączam na dole) Pozdrawiam. /// @Madziaa<3 nie chcę być nie miły, ale zgłaszam błąd a ty dodajesz notatke która za przeproszeniem gówno wnosi do tematu. /// skoro macie bez sensu komentować I posty nabijać to lepiej nic nie pisać @SpeedziK tyczy się to ciebie bo notaki moderacji nie liczą się jako post. /// Skoro to jest Off topic to komentuję mam prawo wyrażać swoją opinie, to już nie mój problem że nie zamkneliśce postu, po prostu się przywitałem to coś złego ? Mumin. i Madziaa<3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 22 Grudnia 2019 #533944 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Nikt Ci raczej nie będzie dłubać przy forum z takiego powodu, poza tym każdy o tym wie xd saiken dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Lutego 2021 #541738 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi