NRbeast Napisano 26 Grudnia 2019 #534060 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NRbeastGodzina, data zdarzenia: 26.12.2019r godzina 15 Mapa: de_aztecOpis zdarzenia: Wbiłem na serwer gdyż zobaczyłem go w wyszukiwarce zacząłem grać nawet dobrze szło sam w szoku byłem [ pierwsza giereczka dzisiaj ] i tak po 10 minutacg gry dostałem bana od Admina @FazerPL z tytułem Nieudolny AIM. Tylko,że tak owego nie posiadam gdyż gram na Steam i szkoa mi mojego konta oprócz tego nie potrzebuję jakiegoś czitka aby sobie pograc gdyż gram 4Fun.STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 150904861 ps: Wycinek z konsoli: [ zakropkowałem IP ze względu bezpieczeństwa ][AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NRbeast [AMXBans] Powod : ' Nieudolny AIM ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 150904861 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.***.***.** ' [AMXBans] =============================================== ps2: Link do YT z ów nagraniem: [ YT cały film ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRbeast Napisano 26 Grudnia 2019 Autor #534061 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Zaraz dodam link do Zippyshare [ nagranie na zippy zostało pocięte na 2 gdyż jest max 500mb ] Link1: https://www38.zippyshare.com/v/y8m2tkgW/file.html Link2: https://www38.zippyshare.com/v/cVWcOGTI/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 26 Grudnia 2019 #534064 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Witam. Przegladnałem nasze demko w zwolnionym tempie. Faktycznie troche sie pospieszyłem. @NRbeast Bardzo Cie przepraszam. Pochopna decyzja. A swoją drogą dziwi mnie ta Twoja precyzja i brak drgniecia nawet reki przy obrotach.. Co Ty grasz na 52 calowym Ekranie? Administracjo prosze o szybkie UB dla Gracza. F@z3r__PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NRbeast Napisano 26 Grudnia 2019 Autor #534065 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Przed chwilą, FazerPL napisał: Witam. Przegladnałem nasze demko w zwolnionym tempie. Faktycznie troche sie pospieszyłem. @NRbeast Bardzo Cie przepraszam. Pochopna decyzja. A swoją drogą dziwi mnie ta Twoja precyzja i brak drgniecia nawet reki przy obrotach.. Co Ty grasz na 52 calowym Ekranie? Administracjo prosze o szybkie UB dla Gracza. F@z3r__PL Nie mam normalny moniter tylko moja czułość jest ustawiona praktycznie na minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 26 Grudnia 2019 #534066 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 @NRbeast Poczekaj chwilke zaraz powinno byc UB. Jeszcze raz Sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Grudnia 2019 Donator UB Team #534067 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi