dolbaeb Napisano 10 Stycznia 2020 #534542 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): dolbaeb sashkaGodzina, data zdarzenia: terazMapa: de_dust2_2002Opis zdarzenia: Grałem i wyrwałem, bo dawałem głowy z glocka i p228STEAM_ID / IP: NS a IP poniżej [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:1:288155309' [AMXBans] Twoje IP: '109.95.145.164' [AMXBans] ======================================= Poproszę o demko... Znając życie jakbym był na swoim kompie i grałbym tak na steam to bym nie wyrwał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 10 Stycznia 2020 #534543 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 @dolbaeb konkretna godzina zdarzenia. bo nie mam obowiazku pamietac wszystkich banow. PS1. Bez tego nawet nie chce mi sie szukac i rozpisywac dema, a poza tym mało interesujące jest czy grałes na swoim kompie, czy brata, czy kolegi, czy siostry. PS2. Napisana przez Ciebie godzina zdarzenia = 24h na demko. ( oczywiscie nie z edycji tylko w nowym poscie.) Pozdrawiam . F@z3r__PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolbaeb Napisano 10 Stycznia 2020 Autor #534544 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Skoro dodałem około godziny temu posta to znaczy, że w mniej więcej godzinę temu na dust2002 byłem... Jak widzę podejście do adminowania level hard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 10 Stycznia 2020 #534545 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 @dolbaeb tak level hard. dostaniesz UB bo nie mam dostępu do serwerowego dema. @L@M@NeR. odbanujcie Gościa ze względu na brak dema w HLTV. Swojego nie zrobiłem. Pozdrawiam. F@z3r__PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 10 Stycznia 2020 #534546 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi