Kig4m Napisano 11 Stycznia 2020 #534560 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Nick na serwerze: Kig4m (Myślę nad zmianą na Look_At_Me) Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: powiedział bym że przeciętne, posiadałem admina na nieistniejącej już sieci serwerów Ski***je.pl oraz Pochylnia.pl na serwerze ProCOD 80001lvl. Staż w CS'a: z 11 lat będzie albo i więcej SteamID: STEAM_0:1:167366262 Link do profilu na banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:167366262 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Kig4m/80.72.34.125:27235/ Kontakt: GG/DSC/Telefon/Fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wróciłem po długiej przerwie i zacząłem grac na na cs go mod only dd2, grając zauważyłem niska aktywność adminów na serwerze. Myślę że nadaje się na to stanowisko chociażby dlatego iż miałem u was admina i nie było ze mną żadnych problemów, o ile nie jest dla was problemem to że pracuje i zdarzają mi się wypady w delegacje i nie mam jak wejść na serwer w tyg (50/50) co weekend jestem w domu i gram. Pozdrawiam Look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 11 Stycznia 2020 #534566 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Ja pozostanę neutralny, tylko dlatego, że rozumiem twoją sytuację, ponieważ sam pracuję, jednakże do rzeczy -GT do poprawy, oczywiście w miarę możliwości -to, że nie było skarg na Ciebie, nie znaczy, że teraz może nie być, jakkolwiek nikogo nie obchodzi to co było kiedyś, liczy się to co jest teraz +Steam +Wiek +podanie w miarę przekonuje, tym bardziej, że na tym serwerze zliczyłem max 3 adminów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Stycznia 2020 #534803 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Odezwij się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Stycznia 2020 #534805 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi