Kig4m Napisano 18 Stycznia 2020 #534750 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Moją propozycją jest zmiana only dd2 na cs go mod 4 Maps, Myślę że to może bardziej urozmaicić rozgrywkę, mówiąc 4maps mam na myśli popularne mapy na CS GO czyli np dd2, mirage, inferno, nuke mapy będą się zmieniać automatycznie bez glosowania mapy w ustalonej kolejnosci, myślę ze to rozwinie serwer. Czekam na opinie.pozdrawiam ~Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Stycznia 2020 #534751 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Niestety ale to nie przejdzie. Od samego początku jest tutaj dd2 i tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Stycznia 2020 #534752 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi