cyx Napisano 19 Stycznia 2020 #534788 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Cześć, mam na imię Sebastian, mam 21 lat i pochodzę z Rzeszowa. Na waszą sieć trafiłem przez przypadek podczas szukania serwera do pogrania po przerwie i skusiłem się założyć konto na forum. Jestem studentem 2 roku na Politechnice Rzeszowskiej na kierunku Budowy i Mechaniki Maszyn, lecz interesuję się również grafiką komputerową, ogólnymi nowinkami z świata technologii, oraz amatorsko wykonuje tatuaże. Mam nadzieję że moja historia na tej sieci szybko się nie zakończy i spędzę tutaj dłuższy czas. Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Stycznia 2020 #534789 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Siemanko Również mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turb0 Napisano 20 Stycznia 2020 #534791 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 No i wiadomo będzie ze dobry chłopak bo z tego samego miasta ;] Siemanko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Marca 2020 #535762 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi