Alibabskoo Napisano 27 Stycznia 2020 #534983 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Witam, tak mnie natchnęło do napisania tego tematu, więc tutaj moje pytanie - gra ktoś w tą prawie martwą grę? Jeśli tak to piszcie nicki i światy, albo może link do profilu margo to będzie można coś pyknąć :D Mój profil: https://www.margonem.pl/?task=profile&id=9153375 Pozdro, mam nadzieję że ktoś gra haha EDIT. Zaznaczam że te moje drewniane eq jest przez mój powrót do gry po 2 latach, na starym koncie dostałem perm bana za multikonto więc jedyne co mi zostało to ssy eq hah Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Stycznia 2020 Użytkownik #534993 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 @MinDfUcKs nie grałeś ostatnio? :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi