Rakson Napisano 29 Stycznia 2020 #535017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):Rakson(Moje główne konto) Natural Będzie w zdarzeniachGodzina, data zdarzenia:coś około 23:20(Nie wiem dokładnie)Mapa:Nie powiedział mi siostrzeniecOpis zdarzenia:To Tak Pozwoliłem mojemu siostrzeńcowi pograć w cs 1.6 na 1h to poszłem sobie oglądać coś na yt tak jak mi brat powiedział to dostał bana za aima którego pobrał i jest tutaj pytanie czy można było by odbanować konto ponieważ na moim głównym koncie miałem Dużo legendarnych skinów i noży?STEAM_ID / IP[AMXBans] Mój SteamID : ' VALVE_2 : 1 : 277748457 ' [AMXBans] Moje IP : ' 5.173.2.3 Tutaj jest przykład tego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Natural [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 1 : 277748457 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.2.3 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Stycznia 2020 #535018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Przykro mi, ale ban zostaje. Nikogo nie obchodzi czy grał twój brat, siostrzeniec, sąsiadka czy chomik napędzający internet oraz nie odpowiadamy za to, że łącze może być współdzielone. PR08l3MOfficial i Rey dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Stycznia 2020 #535019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi