Madziaa<3 Napisano 29 Stycznia 2020 Dziewczyna #535037 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Gdybyś musiał wybrać jeden naród, który musiałby zniknąć ze świata, na który z nich wypadłby Twój wybór i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2020 #535039 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 teraz miałby zniknąć czy kiedyś? Ale zdecydowanie zaborcy, szwaby zasrane którzy teraz przejmują się tak swoją dupą, widział ktoś ocenzurowaną niemiecką grę? Prosta swastyka w grze z 95r jest tak zacenzurowana że przypomina czarny trójkąt na czerwonej fladze.. Takiego rygoru na cenzure w grach to chyba nikt nie ma jak oni. Siemens , bayer, pierwsza marka korzystała z przymusowych więźniów wybijając się przy tym, a druga opracowała cyklon B nie zapominając o eksperymentach na ludziach, kiedyś czytałem blisko 70 przypadków różnych odmian wirusów , od tyfusa błonice aż po gruźlice . Chory naród , który się rozwija na bazie o której stara się zapomnieć. A my? Połowa Polakiem się nie może nazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 30 Stycznia 2020 #535040 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Wszystko, co z islamem powiązane. Deus lo Volt i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 30 Stycznia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #535041 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Stycznia 2020 Donator UB Team #535046 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 10 godzin temu, Helmut Hoffman napisał: Wszystko, co z islamem powiązane. Miałem napisać to samo, ale już mnie uprzedziłeś, więc po prostu zacytuję xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Stycznia 2020 Użytkownik #535047 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Chyba żaden. Każdy jakoś tworzy historię świata i przynajmniej jest ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi