pawe?? Napisano 11 Stycznia 2012 Użytkownik #50501 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Moj nicka w grze to je***a :P Moje ip to '80.50.126.114' Steama nie mam ale sobie kupie Bana dosta??em dzisaj nie wiem o kt??rej bo to nie ja dosta??em Zosta??em zbanowany przez admina misio Server # 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina misio:D. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: +D+I+A+B+E+L+ [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '80.50.126.114' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj odbanujecie mnie gociu ma takie samo ip jak ja mozna jkos zmnienic ip bo ja nie wiem odpiszecie i dajcie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 11 Stycznia 2012 Użytkownik #50474 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pow??d bana m??wi jasno: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' Czekamy wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe?? Napisano 11 Stycznia 2012 Użytkownik Autor #50456 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 jak ja nie mam ss"y bp to nie ja dosta??em bana tylko ktos inny i ma takie samo ip jak ja m??wie wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 11 Stycznia 2012 Użytkownik #50455 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi