kuna Napisano 13 Lutego 2020 #535302 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):Hasajace kuny Godzina, data zdarzenia:13.02.2020 jakieś 10 min temu Mapa:css_dust2 Opis zdarzenia:wchodze na serwer bo chcę dać lidera wmojego klanu komuś innemu a tu nagle ban i nie wiem czemu bo dostałem bana za nabijanie misji na 1 tydzień i wchodzie na serwer i odrazu ban wypis z konsoli:wypis z konsoli:[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Hasajace kuny [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 721990897 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 85.221.146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2020 Dziewczyna #535303 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Dostałeś bana za nabijanie misji po czym wszedłeś na serwer z aktywnym banem. Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2020 Dziewczyna #535304 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi