rage Napisano 24 Lutego 2020 #535484 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Osoby odpowiedzialne za sprawdzanie demek nie znają się na rzeczy, banują mnie drugi raz na podstawie czystego demka. Tym razem na podstawie takiego gdzie nawet na + ze statami nie wyszedłem XD Co chwila mi wywala stery nvidii i gram na karcie intela, ostatnio zaczęło się dziać coś z myszką i też mi ją rozłącza. Mimo to, ta ekipa potrafi ujebać moje demko XD @L@M@NeR @Madziaa<3 @GandalfBialy @VisTeR.' @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2020 #535485 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Tak jak tutaj: https://multi-head.pl/topic/107913-rage-odwołanko-v2/?tab=comments&fbclid=IwAR2FIabeyjGKoFJeACFMprvIa-KY_nWXSn-3CkkLHlhS8xC64es2_qIeV6Y#comment-587344 Niestety ale nie przejdzie kolego. Rey i Deus lo Volt dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2020 #535486 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi