Deus lo Volt Napisano 29 Lutego 2020 #535560 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Wiek: Nie podam bo wyda się że stary jestem Q_QKontakt: steam, tsStaż w CS'a: 13 lat już leci Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jakieś tam mam ale wiadomo nikt nie jest doskonały czasem muszę poprosić o pomoc doświadczonych kolegów i koleżanek :D Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Tak Ile masz wolnego czasu?: No zdarza się że od rana do wieczora siedzę a czasem jest tak że wbiję tylko na 6h max Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Em początki mojego grania opierały się na wh i aim + AlterNAtive Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Jak już wcześniej wspominałem mam dużo wolnego czasu siedzę na forum praktycznie cały czas, może mała pomoc by się przydała =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 29 Lutego 2020 #535567 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi