ImPoSiBlE Napisano 3 Marca 2020 #535613 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):- ImPoSiBlE Godzina, data zdarzenia: 03.03.2020 - 18: 03:12 Mapa: css_mirage Opis zdarzenia: grałem sobie jak normalny człowiek i nagle ban za cheaty których nie mam. To że siadają mi głowy czasami to nie znaczy że mam cheaty mam nadzieje że sprawa się wyjaśni z góry Dziekuje STEAM_ID / IP: 5.173.138.151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino-! Napisano 3 Marca 2020 #535614 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Widziałem jak ci celownik przeskakuje na głowy ludzi z twojej drużyny jak i przeciwnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Marca 2020 #535615 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 @Dino-! proszę o pełną rozpiskę dema z mapy na której gracz dostał bana. Masz czas do jutra do 20:25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino-! Napisano 3 Marca 2020 #535619 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 5.05- 5.13- to i powyższa akcja typowe aim locki trochę nienaturalnie skacze ten celownik Od 6.21 X1/4- granat w dłoni i od razu szybki idealny ruch na głowę przeciwnika przy zabójstwie to samo a potem kolejny ruch w stronę tt i podążanie za nim 6.25- aimlock na koledze z drużyny 7.08-celownik znowu jakoś nienaturalnie skoczył i podążał za kolega z drużyny Może mało, ale według mnie wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 3 Marca 2020 Dziewczyna #535620 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 10 minut temu, Dino-! napisał: 5.05- 5.13- to i powyższa akcja typowe aim locki trochę nienaturalnie skacze ten celownik Od 6.21 X1/4- granat w dłoni i od razu idealny szybki idealny ruch na głowę przeciwnika przy zabójstwie to samo a potem kolejny ruch w stronę tt i podążanie za nim 6.25- aimlock na koledze z drużyny 7.08-celownik znowu jakoś nienaturalnie skoczył i podążał za kolega z drużyny Może mało, ale według mnie wystarczająco Następnym razem do rozpiski wrzucaj też link do dema, bo nie zawsze admini rozpisują to samo demo, z którego jest ban i potem nie wiemy które demo jest rozpisywane. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 3 Marca 2020 Dziewczyna #535621 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi