Aguś Napisano 6 Kwietnia 2020 #536209 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): AgatkaGodzina, data zdarzenia: 04.04.2020 23:13:03Mapa: infernoOpis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Steama nie mam, IP nie będę podawać publicznie bo możecie sami sprawdzić Aim? Nie mam pojęcia o co chodzi, gram tu od kilku dni. Adminowi chyba się coś pomyliło i proszę o jego wyjaśnienia, pozdrawiam Aga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 6 Kwietnia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #536210 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 @Kig4m czekam na rozpiskę demka ;) @GandalfBialy Ale ja już oglądałem demko :D i fakt lagi są nie ziemskie :/ i nie powiem zaraz po tym jak zabiła Kigama dostała bana za aima gdzie to było może 30 sec może mniej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Kwietnia 2020 #536211 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 @Nimmrod a ja też się odezwę w temacie. Dowód w sprawie: http://ehltv.hltv.org.pl/srv52164/HLTV-2004042303-de_inferno.dem.zip Po pierwsze, demo samo w sobie jest okrutnie zlagowane Po drugie, na demie ewidentnie nie widzę nic co mogłoby wskazywać na jakiekolwiek wspomagacze, co niestety jest spowodowane punktem pierwszym. Po trzecie, ban nadany kompletnie z dupy, ponieważ od momentu wejścia na serwer do zbanowania gracza, admin sobie grał w najlepsze. A teraz wisienka na torcie: Odpalcie demo od 10:45, w którym to admin drze ryja na gracza, cytując: "człowieku czego kurwa blokujesz, zaraz Cie wypierdolę typie". Niniejszym powyższa argumentacja jest wystarczająca, aby gracz dostał ub, ale zaczekamy na admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 7 Kwietnia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #536262 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi