Skocz do zawartości

[Agatka] Ban

Aguś

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Agatka
Godzina, data zdarzenia:  04.04.2020 23:13:03
Mapa: inferno
Opis zdarzenia:  
STEAM_ID / IP: Steama nie mam, IP nie będę podawać publicznie bo możecie sami sprawdzić

Aim? Nie mam pojęcia o co chodzi, gram tu od kilku dni. Adminowi chyba się coś pomyliło i proszę o jego wyjaśnienia, pozdrawiam Aga.

• Wspierający
  • Admin GO MOD 4MAPS
  • Donator
  • UB Team

@Kig4m czekam na rozpiskę demka ;) 

@GandalfBialy Ale ja już oglądałem demko :D i fakt lagi są nie ziemskie :/ i nie powiem zaraz po tym jak zabiła Kigama dostała bana za aima gdzie to było może 30 sec może mniej :/ 

@Nimmrod a ja też się odezwę w temacie.

Dowód w sprawie: http://ehltv.hltv.org.pl/srv52164/HLTV-2004042303-de_inferno.dem.zip

Po pierwsze, demo samo w sobie jest okrutnie zlagowane

Po drugie, na demie ewidentnie nie widzę nic co mogłoby wskazywać na jakiekolwiek wspomagacze, co niestety jest spowodowane punktem pierwszym.

Po trzecie, ban nadany kompletnie z dupy, ponieważ od momentu wejścia na serwer do zbanowania gracza, admin sobie grał w najlepsze.

A teraz wisienka na torcie: Odpalcie demo od 10:45, w którym to admin drze ryja na gracza, cytując: "człowieku czego kurwa blokujesz, zaraz Cie wypierdolę typie".

Niniejszym powyższa argumentacja jest wystarczająca, aby gracz dostał ub, ale zaczekamy na admina banującego.

• Wspierający
  • Admin GO MOD 4MAPS
  • Donator
  • UB Team

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...