boykAAA Napisano 22 Kwietnia 2020 #536784 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 WItam. Update który dzisiaj dostaliśmy na pochylni to totalna porażka i nieporozumienie. W mojej opini pomysł zdecydowanie na nie i zamiast zachęcać graczy do wchodzenia na serwer czy nawet na nim zostawania działa w drugą stronę ! ZDECYDOWANIE NA NIE !. Moim pomysłem jest po prostu przywrócenie starego systemu na pochylni taki jaki był bo podobał się graczom. Nikt nie narzekał. Ewentualnie w wyższych rangach punkty za zgon były trochę za wysokie ale to już nie ważne. Nikt na stary system nie narzekał. Teraz oburzony jest cały serwer a przynajmniej jego większość !. Nie bądzmy gorsi od innych serwerów. Nie pozwólmy żeby dochodziło do takich sytuacji w których zmieniamy serwer bo pochylnia się nam nie podoba. Zostańmy na niej tak jak zawsze. Ale jest jeden warunek. PRZYWRÓCENIE STAREJ POCHYLNI, STAREGO SYSTEMU! Jeżeli się ze mną zgadzasz odezwij się na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scripe Napisano 22 Kwietnia 2020 #536785 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OFFOFF Napisano 22 Kwietnia 2020 #536786 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dim Mak Radi Napisano 22 Kwietnia 2020 #536787 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Przydało by się, więc +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Kwietnia 2020 #536788 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Pograliście 5 min, nawet nie wszystkie komendy zostały sprawdzone i już na nie? Zebrałeś dodatkowo osoby które w dziale miały się wypowiedzieć by pokazać ile ludzi jest niezadowolonych? Nie będziesz stawiał warunków żadnych bo my chcemy dobrze dla serwera a jak Ci się nie podoba to droga wolna. Ogarnijcie się bo to jest śmieszne. Takie fakty można stwierdzić ale po kilku dniach gry. Jeżeli wtedy będę widział że graczom się nie podoba i będą spadki graczy na GT to rozważymy przywrócenie starej paczki. Nie po to wydaję po kilka set zł na paczkę byście za 5 min stwierdzili że nie fajna bo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Kwietnia 2020 #536789 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi