CoronaVirus Napisano 23 Kwietnia 2020 #536854 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Witam wielu graczy hejtuje nową mape ( w tym ja) na Pochylnia.pl CS:GO MOD 4MAPS 145.239.237.104:27415 a dokładnie DE_AZTEC moją prośbą jest zmiana mapy na cache lub z powrotem nuke Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z góry Dziękuje i Pozdrawiam CoronaVirus :D yXaSgaH dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Kwietnia 2020 #536855 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 +1 Proponuję dodać cache. Dobra mapa, a na aztecu inni mają dużo większe lagi niż na pozostałych mapach. Może overpassa zamiast cache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor #536856 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 50 minut temu, Madziaa<3 napisał: +1 Proponuję dodać cache. Dobra mapa, a na aztecu inni mają dużo większe lagi niż na pozostałych mapach. Może overpassa zamiast cache. cach, nuke lub overpass jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKI965 Napisano 24 Kwietnia 2020 #536857 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Według mnie wprowadzanie nowych map na których gramy rzadko jest lepsze, ile można grać w kółko na tych samych mapach. Może nie aztec ale też nie cache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 24 Kwietnia 2020 #536858 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Moim zdaniem, kig4m powinien zrobić jakieś głosowanie na forum czy na serwerze jakie mapy by chcieli, w końcu miałby opinie graczy i nie musiał słuchać że mapa jest zła i do wyrzucenia. Cache był dobrą mapą na początek i powinien wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozyk Napisano 25 Kwietnia 2020 #536883 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Jestem za, cache byłby spoko lub chociaż z powrotem ten nuke :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor #536917 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Dnia 24.04.2020 o 01:43, Madziaa<3 napisał: Teraz tylko czekać na decyzje @Kig4m co do zmiany mapy de_aztec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yXaSgaH Napisano 5 Maja 2020 #537124 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 równie dobrze można dodać około 10 map i po zakończeniu danej rozgrywki gracze mieliby możliwość zagłosowania, na której następnej mapie chcieliby zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 5 Maja 2020 Autor #537125 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 26 minut temu, yXaSgaH napisał: równie dobrze można dodać około 10 map i po zakończeniu danej rozgrywki gracze mieliby możliwość zagłosowania, na której następnej mapie chcieliby zagrać wszystkiego dowiemy się po resecie hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 5 Maja 2020 #537128 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 4 godziny temu, yXaSgaH napisał: równie dobrze można dodać około 10 map i po zakończeniu danej rozgrywki gracze mieliby możliwość zagłosowania, na której następnej mapie chcieliby zagrać Moim zdaniem zły pomysł. Na go modzie była taka opcja że jakieś mapy do wyboru, często grało się tą samą mape po kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 6 Maja 2020 Autor #537162 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Dnia 5.05.2020 o 21:00, kuba480 napisał: Moim zdaniem zły pomysł. Na go modzie była taka opcja że jakieś mapy do wyboru, często grało się tą samą mape po kilka razy można by były dać te 10 map ale każda powinna być jedna po drugiej i dodanie do servera dla graczy komendy RTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Maja 2020 #537166 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Dodanie 10 map na serwer, który ma w nazwie 4maps mija się kompletnie z celem i ideą tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 7 Maja 2020 #537179 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Rtv dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 7 Maja 2020 Autor #537188 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 16 godzin temu, GandalfBialy napisał: Dodanie 10 map na serwer, który ma w nazwie 4maps mija się kompletnie z celem i ideą tego serwera. to chociaż zmiana map na inne a na pewno de_aztec yXaSgaH dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 9 Maja 2020 #537237 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Mozna wymienic de_aztec na inna mape - cache overpasa mysle ze nie ma co dodawac bo w cs 1.6 gra duzo osob co ma slabszy komputer i nie da rady grac w gry typu fortnite itp a na overpasie mieli by malo fpsow najlepiej zeby byly mapy typu de_mirage de_dust2 de_dust de_nuke de_cache cos w tym stylu sa to fajne mapy i gracze na slabszych komputerach nie beda mieli lagow Najlepiej wlasnie zeby wlasciciel zrobil glosowanie jakie maja byc mapy na serwerze i nie bedzie klotni o mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3agl3Mast3r Napisano 11 Maja 2020 #537297 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Corona dobrze prawi polać mu :D CoronaVirus dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 11 Maja 2020 #537299 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 mozna zrobic cos takiego ze mapy beda wymieniane co np 3 tygodnie teraz jest dust2 inferno mirage i aztec za 3 tygodnie bedzie nuke cache dust mirage itd i moim zdaniem niech wlascicel wybierze kilka opcji np ta co ja dalem teraz i te co inni dali propozycje i zeby bylo glosowanie na forum moim zdaniem tak by bylo najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 12 Maja 2020 Autor #537308 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 16 godzin temu, D3agl3Mast3r napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 14 Maja 2020 #537408 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Nuke zamiast aztec'a. Jakaś mniejsza jak jest kilku graczy typu 4/5 na rtv cs_max czy coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 14 Maja 2020 #537409 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Chociaz moim zdaniem nie powinnismy wymieniac azteca wiem ze na poczatku mowilem ze mozna wymienic na inna mape ale niech zostanie jak bedzie dodany rtv to git bo jak bedzie mniej czy tam wiecej osob to mozna wpisac rtv i jest git bo moim zdaniem najlepiej na tej mapie sie gra jak jest jakies 10 osob na serwie ale jak jest np 15 to slabo sie gra i jak inni tez tak uwazaja ze jak jest wiecej osob to slabiej sie gra to wtedy wpisujemy rtv i zmieniamy na inna mape a jak np cos zaczyna ladniej siadac to zostawiamy trzeba po prostu pograc troche zeby sie nauczyc jak sie ludzie ustawiaja na tej mapie itp bo jak wiekszosc osob nie gralo prawie nigdy na tych mapach to nie wiedza jak tam grac jak sie ustawiac itp najlepiej zostawic zeby sie ludzie nauczyli a nie tylko dd2 inferno i mirage ja to nie kumam takich serwerow only dd2 przeciez jak sie gra dluzej na nim to sie chce rzy*ac ta mapa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Maja 2020 #537410 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Według mnie lepiej będzie całkowicie usunąć azteca z trzech powodów: 1) na serwerze jest dużo osób z lagami, a na aztecu te lagi są jeszcze większe (co w sumie pisałam w poprzednim poście). Nawet mnie ścina mimo, że ja nigdy lagów nie mam xD 2) 98% osób nie chce jej nawet grać więc nie widzę sensu żeby była dalej dodana. Jeżeli już to może jakaś inna wersja niż tej starej, standardowej? 3) trzeci dodatkowy powód to taki, że padający deszcz również denerwuje, a nie każdemu chce się go co rundę wyłączać Po drugie proponuję również zmienić z de_mirage na css_mirage. Dlaczego? Jest bardziej "przejrzysta" i o dużo chętniej grana. Moja propozycja map jest taka: - css_mirage - de_dust2 - css_cache lub de_cache, choć uważam, że css jest lepsza - css_nuke (również css lepsza niż de) Dodatkowo można dodać jeszcze inne mapy, ale tylko do menu admina. Jeżeli gracze będą chcieli to admin może zmienić, np. westwood, który już był, eldorado, kabul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lortak Napisano 14 Maja 2020 #537411 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 3 minuty temu, Madziaa<3 napisał: Dodatkowo można dodać jeszcze inne mapy, ale tylko do menu admina. Jeżeli gracze będą chcieli to admin może zmienić, np. westwood, który już był, eldorado, kabul? wsumie jestem za spoko tak pograc czasami inne mapy niz w kolko te same 4 mapy 5 minut temu, Madziaa<3 napisał: Moja propozycja map jest taka: - css_mirage - de_dust2 - css_cache lub de_cache, choć uważam, że css jest lepsza - css_nuke (również css lepsza niż de) Tu mysle ze mozna zrobic jakies glosowanie na forum czy cos zeby jak najwiecej graczy sie wypowiedzialo zeby pozniej nie bylo klotni o te mapy ale mysle ze lepiej jakby zostaly mapy de (de nuke de cache dr dust de mirage) i raz na jakis czas zeby administracja zmieniala z de mirage na css mirage itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 15 Maja 2020 #537418 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 11 godzin temu, lortak napisał: wsumie jestem za spoko tak pograc czasami inne mapy niz w kolko te same 4 mapy Tu mysle ze mozna zrobic jakies glosowanie na forum czy cos zeby jak najwiecej graczy sie wypowiedzialo zeby pozniej nie bylo klotni o te mapy ale mysle ze lepiej jakby zostaly mapy de (de nuke de cache dr dust de mirage) i raz na jakis czas zeby administracja zmieniala z de mirage na css mirage itp Tu się zgodzę z tym żeby zostały normalne typowe de_nuke itd. Niekiedy takie zmienie mapy na tę css_nuke byłoby takim urozmaiceniem czy jakkolwiek to nazwać, że po prostu coś się zmienia a nie to samo ciągle. To już idąć tym tokiem myślenia to nie będzie 4maps tylko mieszanina map więc :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi