archonek Napisano 28 Kwietnia 2020 #536978 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): archonek-.Godzina, data zdarzenia:1;20 / 29.04.2020Mapa:de_aztecOpis zdarzenia: Wbiłem na pierwsszy lepszy szukany przeze mnie serwer wypadło na waszą sieć, pobawiłem się 5minut. A tu moim oczom ukazało się, że dostaje perma na zawsze a w opisie "cheater" nie wiem czy mam to traktować poważnie? Żeby zostać administratorem jednych z waszych serwerów w cs 1.6 trzeba znać regulamin. Pograłem 5minut u was a już się admin wkopał który chyba nie za bardzo jest zapoznany regulaminuem. :) Używanie SGS / GSJ: Ostrzeżnie / Kick Ban od 4h do tygodnia, w szczególnych przypadkach ban na zawsze. A admin mi daje perma po zagraniu 5 minutach mapki. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:34224576 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archonek Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor #536980 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 do usuniecia, dwa takie same tematy mi się wstawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 28 Kwietnia 2020 #536982 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi