yXaSgaH Napisano 4 Maja 2020 #537101 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Ogolnie nie wiem czy pisze to w odpowiednim dziale, jak cos to przeniescie dostalem bana na 3d za wyzywanie adm, niby nic dziwnego, bo to prawda, przyznaje sie jak najbardziej ale ja nawet nie wiedzialem, ze to byl admin i tu tworzy sie kolejne pytanie gdyby nie byl adminem to skonczyloby sie tylko na upomnieniu? Bezsensownym jest troche traktowanie admina lepiej od gracza xdd, kazdy jest rowny. Niby dziala za darmo na rzecz spolecznosci, ale przeciez sam sie na to pisal, nie ma co ich wychwalac ani faworyzowac xd i jezeli moge to prosze o skrocenie bana, bo 3d to chyba za duzo za napisanie "zjeb jebany", bo jakby nie patrzec kazdy sie tam wyzywa i przeklina XD lubie u was grac, ale czasem emocje wezma gore, przepraszam za moje zachowanie i jak pisalem wyzej, prosze o skrocenie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Maja 2020 #537102 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi