D3agl3Mast3r Napisano 12 Maja 2020 #537306 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Cześć to będzie moja pierwsza propozycja więc nie atakujcie :D Moim zdanie żeby urozmaicić trochę rozgrywkę ciekawe by było dodanie konkursów takich jak np. najwięcej killi nożem , najwięcej zabić poprzez strzał w głowe itp. Zaostrzyło to by bardziej rywalizacje . Mam nadzieję że chociaż to rozpatrzycie miłego dnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 12 Maja 2020 #537307 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 #AtakNaBota co do propozycji jest okej ale bardziej Top 3 na mapę będzie liczone dla najwięcej zdobytych "fragów", "Kill" a nagrody np. 1. klucz lub 3$+ case 2. 2$+ case 3.1$ bo to co proponujesz musiałoby być co miesiąc itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 12 Maja 2020 #537315 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Raczej na mapę. Przecież jak ja, fakt nie potrafię grać, ale czasem naprawdę siada, to po powiedzmy 3 mapach granych mógłbym mieć 90% skinów przy dobrym szczęściu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoronaVirus Napisano 12 Maja 2020 #537319 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 2 godziny temu, L@M@NeR napisał: Raczej na mapę. Przecież jak ja, fakt nie potrafię grać, ale czasem naprawdę siada, to po powiedzmy 3 mapach granych mógłbym mieć 90% skinów przy dobrym szczęściu. przepraszam miało byc co mape haha juz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmar Napisano 15 Maja 2020 #537423 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Gdzieś na jakimś serwerze widziałem coś podobnego, najwięcej killi, w głowę, pak podłożonych/rozbrojonych, asyst itd itp. Zależy to wszystko od administracji chyba bo nie ma zainteresowania wielkiego tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi